2020-01-20 07:24Pressmeddelande

Reclaimit rekryterar från Klarna

Reclaimit har anställt Mats Andersson som Head of Business Development. Mats har lång och djup erfarenhet inom e-handel och kommer närmast från Klarna, där han var Solution Engineer. Mats kombination av teknisk kompetens och holistiska förståelse för e-handelns utmaningar och möjligheter, kommer väsentligt bidra till att skapa värde för våra kunder.

– Jag är otroligt glad över denna rekrytering, inflikar VD Wilhelm Hamilton. Jag har tidigare haft förmånen att samarbeta med Mats på Klarna och är djupt imponerad över vad han lyckades åstadkomma. Mats blir en nyckelperson i vår fortsatta tillväxtresa.

– Det känns jätteroligt att komma ombord i detta starkt växande bolag. Jag ser ett stort behov på marknaden och vet att vår produkt verkligen kan bidra till stor kundnytta.

Mats kommer att utgå från Reclaimits Stockholmskontor, som sedan årsskiftet förstärker sin lokala närvaro med flera nyckelpersoner.

För mer information, kontakta

Mats Andersson, Head of Business Development. Tel 070-508 06 02

Wilhelm Hamilton, VD. Tel 070-748 63 23Om Reclaimit AB

Reclaimit är ledande inom retur- och reklamationssystem för butiker och e-handel. Vi erbjuder en SaaS-tjänst inriktad på retur-, reklamations- och serviceärenden för retailmarknaden. Vi har sedan starten hanterat över 16 miljoner ärenden och är marknadsledande i Norden. Bolagets affärsidé är att automatisera returprocessen oavsett kanal – från butik, e-handel och kundservice till lager och leverantör. På så sätt uppnår handlarna nöjdare kunder, bättre lönsamhet och en minskad klimatpåverkan.

Kontaktpersoner

Wilhelm Hamilton
VD
Wilhelm Hamilton
Sandra Rauof
Digital Marketing Manager
Sandra Rauof